Fun

Ai dëgjon britma nga shtëpia e braktisur dhe thyen derën. Por aty gjen vajzën e tij të zhdukur plot gjak…

Të bësh vetë drejtësi nuk rekomandohet kurrë, por nëse dikush që duam është në rrezik, mund të jetë e pamundur të mos veprohet pikërisht në këtë mënyrë.Bethany Arceneaux, një nënë beqare 29 vjeçe, ishte zhdukur për tre ditë, kur familja e saj u lodh nga fakti se policia nuk po bënte asgjë për ta gjetur atë.Falë një dëshmitari, familja mësoi se Bethany ishte rrëmbyer nga ish-i dashuri i saj. Por ata nuk kishin idenë se ku mund të ishin.Ajo që ata e dinin me siguri ishte se shtype rekl,am dhe shiko videon.

Comment here