SHENDETESI

Kë zgjedhin vajzat gjermane, shqiptarin apo serbin? Eksperimenti që do t’ju befasojë (Video)

Një eksperiment social është realizuar nga disa you tub-ier të njohur në rrugët e Gjermanisë.

Në fokus kanë qenë dy djem, të cilët përkatësisht janë quajtur si një shqiptar dhe një serb.

Të dyve u janë dhënë flamujt e shteteve përkatëse dhe vajzat e djemtë gjermanë duhet të zgjedhin ndiqe videon e me poshtme per me shume informacione.

Comment here