Story

Vajza alivanoset në koncert në Zvicër, Meda reagon shpejtë dhe shpëton fansen në mes të turmës -LexoLajme

Një koncert që u mbaj në Zvicër për shënimin e Ditës së Gruas, mblodhi shumë femra në Zvicër.

Në një prej diskotekave më të mëdha të shqiptarëve, thuajse të gjitha femrat u mblodhën për të ndjekur performancën e Taynës dhe Medës.

Por numri i madh i të pranishmëve bëri që disa vajza të alivanosen. Madje një gjë e tillë u pohua edhe nga vetë Tayna në Instagram shtype rekl,am dhe shiko videon.

Comment here