Fun

I bëri foto djalit duke luajtur, nëna tmerrohet nga ajo që sheh më pas

Ajo që në shikim të parë duket si një ilustrim i një kohë argëtimi për një fëmijë u shndërrua në një imazh misterioz që shpejt u bë viral. Fotoja ka fituar një ndikim global dhe po tmerron dhe të huajt.Charlotte Harding 30 vjeç është nëna e Ethan, një djalë katër vjeçar, i cili pa menduar ishte shumë i afërt me dy shpirtra. Ajo nuk e kishte kuptuar në atë kohë, por pas kthimit në shtëpi vuri re se diçka ishte e gabuar.“Kështu që unë u ndala për të parë më nga afër në fotografinë në fjalë per me shume leexoni duke shtyypur meposhtem…..

Comment here