Story

Nëna fotografon vajzën që po vdiste, por ajo që sheh e lë gojëhapur!

Një vajzë 19-vjeçare humbi betejën e saj me një lloj kanceri të mëlçisë dhe nëna e saj mendoi t’i bëjë një foto para lamtumirës së fundit. Por ajo u habit kur pa foton.
Mbi kokën e vajzës shihej njëfigurë e ngjashme me një per me shum detajeVazhdo leximin më poshtë.

Comment here