Fun

Mbush ujë nudo në mes të Durrësit, gruaja nuk pyet për komshnjtë (Foto/Video)

Një vajzë është filmuar sot në Durrës, pranë lagjes 18, duke mbushur ujë nudo. Ngjarja ka ndodhur në mes të ditës.
Vajza ndoshta për shkak të vapës, nuk e ka vrarë mendjen fare, por ka dale të mbushë ujë komplet nudo nga pjesa e poshtme, shkruan Jeta Osh Qef.
Sipas dëshmitareve, përballe vajzës ka disa pallate, dhe ajo është në dijeni se shumë persona mund t’i shohin veprimet e saj. Nuk është e qartë arsyeja e këtij veprimi nga ana e saj.
Shikoni videon e meposhtme :

Comment here