LAJME

Shikoni, nxënëset serbe për pak para ua shesin trupin shqiptarëve (Video)

Gjysmë viti pas informacionit se nxënëse të shkollave të mesme në Vranjë e shesin trupin e tyre në rrugë për 10 deri 20 euro, nuk ka ndryshuar diçka në ndërkohë.Shërbimet e tyre i ofrojnë në rrugë, kurse “myshterinjtë” më të shpeshtë janë shoferë shqiptarë që kalojnë atyre rrugëve, shkruajnë mediumet serbe.Vajzat nga Vranja, sipas mediumeve lokale, shkojnë edhe në Preshevë, ku poashtu ua ofrojnë trupin e tyre shqiptarëve, transmeton Gazeta Lajm.“Në botën e prostitucionit më futi një shoqe nga shkolla. Ka edhe disa vajza tjera që merren me prostitucion. E vërejtën që jam e dëshpëruar dhe pa para, me xhinse të vjetra nga pazari, me pallto të vjetër që e mora nga nëna ime.
VIDEO:

Comment here