LAJME

Kamarieri lë pa fjalë vajzën me atë që i shkruan në faturën e lokalit

Jemi në 2017-ën, por akoma ka njerëz që preferojnë metodat e vjetra të flirtimit dhe jo përdorimin e rrjeteve sociale.

Mënyra klasike për t’i rënë në sy një vajze apo djali është të shkruarit e një letre dhe dërgimi i saj nëpërmjet postës, miqve apo t’ja japësh vetë dhe këtë ka bërë një djalë kamarier në plazhin e Semanit.

Një vajzë ka shkruar pranë JOQ për këtë “incident” që i ka ndodhur teksa kishte shkuar për të pirë kafenë, i cili me sa duket nuk i ka pëlqyer shumë.

Përshëndetje JOQ! Shkova për të pirë kafe në një lokal të plazhit Seman dhe në vend t vlerës së produkteve që mora kamerieri më kishte vënë numrin e tij të telefonit. Ky e do një degjenerim se la nam në vitin 2017 akoma me veprime të pa hijshme me vetëdije të plotë”, shkruan vajza.

Sidoqoftë pavarësisht se si e komenton vajza, ky veprim do ngelet gjithnjë një metodë klasike dhe nostalgjikëve do u pëlqejë.

Comment here