KURIOZITETE

Burri filmoi “mikpritjen” e tepruar të gruas që ua bënte shokëve të tij (Video)

Një burrë kishte rënë në hall me graun e tij sepse ajo i’u ofrente shokëve të tij shum5 më tepër se që i ofroher mysafirit.
Ai kishte kuptuar këtë gjë dhe kishte vendosur që atë ta filmonte dhe atë video ta bëjë publike për të gjithë.
Ai nuk mundi ta duronte më ‘mikpritjen’ e baShkëshortes së tij ndaj shokëve të tij. Andaj ai zgjodhi që ta turpëronte atë.
Kjo ishte mënyra e tij për tu hakmarrë.
Shikojeni videon më poshtë

Comment here